Köttfärspaprikor



Börja med att koka köttfärssås på sättet du föredrar det. Jag stekte lök och vitlök i olja, sen ner med färsen. Hällde på krossade tomater och kryddade med timjan, rosmarin, en buljongtärning, cayennepeppar, paprikapulver och balsamvinäger. Låt allt koka i någon timma, gärna längre. Efter koktiden hade jag i torkad basilika och torkad dragon.

Delade en stor grön paprika på mitten. Fördelade köttfärsen i paprikorna. Blanda creme fraiche, majonnäs, riven ost och hackad feferoni och fördela ovanpå köttfärsen. In i ugnen 225 grader i cirka 20-30 minuter. Tills osten smält och paprikorna är mjuka.

Åt bara lite grönsallad med balsamvinäger på till.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0